Webmail |  MyCourses

Kontakti

English | Srpski

Nëse ju duhen informata shtesë, ju lutem kontaktoni zyrtarët përkatës të listuar në vijim!

STAFI

Ylberina Morina Mala
Udhëheqëse / Drejtore e programit
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel: + 381 (0) 38 608 608 lokali 601

Artan Venhari
Zëvendësudhëheqës
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Phone: + 381 (0) 38 608 608, Ext.601

Leonora Cerreti
Asistente e zyrës së projektit
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 


LIGJËRUESIT

Ligjëruesit e PPDL për Valën 6 në vitin akademik 2017-2018 përfshijnë:

Garentina Kraja, MA
Ligjëruese për PPDL
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
(http://kosovo.rit.edu/garentina-kraja.html

Robert Muharremi, Ph.D.
Ligjërues për PPDL
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(http://kosovo.rit.edu/academics/faculty/82-faculty/690-robert-muharremi-ph-d.html)

Mark Baskin, Ph.D.
Ligjërues për PPDL
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(http://kosovo.rit.edu/academics/faculty/82-faculty/801-mark-a-baskin.html)

Chad Michael Briggs, Ph.D.
Ligjërues për PPDL
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(http://kosovo.rit.edu/academics/faculty/82-faculty/834-chad-briggs.html)

Mentor Nimani, ESQ. LLM/MA, MALD.
Ligjërues për PPDL
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(http://kosovo.rit.edu/academics/faculty/82-faculty/313-mentor-nimani.html)

Vjosa Osmani, Ph.D.
PPDL Faculty
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Armend Bekaj, MA
PPDL Faculty
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
(http://kosovo.rit.edu/academics/faculty/82-faculty/604-armend-bekaj.html)

 


Kandidatët janë të mirëseardhur që të vizitojnë zyrën tonë dhe të mbledhin informata shtesë në adresat në vijim:

RIT Kosovo (A.U.K)
Zyra e Institutit për Trajnime dhe Zhvillim në A.U.K.
Kampusi në Gërmi
Rr. Dr. Shpëtim Robaj p.n.
10 000 Prishtinë
Kosovë

 

Aplikimi do të mbetet i hapur deri ne plotësimin e numrit të kandidatëve

Location

RIT/A.U.K Gërmia Campus,
Dr. Shpëtim Robaj st. nn
Prishtina, Republic of Kosovo

Contact us

USAID TLP Service Courses
Phone: +381(0)38 66 00 00
Fax: +381(0)38 608 024
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


auk png