Webmail |  MyCourses

Datat e provimit pranues

English | Srpski

Ju mund të përzgjedhni datën e provimit që ju përshtatet më së shumti. Jeni të mirëseardhur që të vini në RIT Kosovë (A.U.K) dhe të hyni në provimin pranues. Megjithatë, nëse aplikoni nga një vend tjetër, ju mund të kaloni provimin pranues në vendin tuaj dhe t’ia paraqitni rezultatet institucionit tonë.

Pick Your Own Entrance Exam Date

TOEFL, SAT dhe ACT janë provime të njohura ndërkombëtarisht që mbahen në 150 shtete anembanë botës. Nëse këto provime ofrohen edhe në vendin tuaj, shfrytëzojeni këtë mundësi dhe vetëm i dërgoni rezultatet në RIT Kosovë (A.U.K).

Në vijim janë disa kode të rëndësishme institucionale:

ACT (kodi institucional i RIT Kosovë (A.U.K) për të pranuar rezultatet zyrtare të ACT)    5347
SAT (kodi institucional i RIT Kosovë (A.U.K) për të pranuar rezultatet zyrtare të SAT)     6242
TOEFL (kodi institucional i RIT Kosovë (A.U.K) për të pranuar rezultatet zyrtare të TOEFL)  8505Datat e testit 2018

TOEFL

RITK Provimi i Matematikës

SAT

ACT

Mars 2 & 24

Mars 16 & 30

   

Prill 7 & 21

Prill 13 & 27

   

Maj 5 & 26

Maj 11 & 25    

Qershor 2 & 23

Qershor 8 & 22    


Ju duhet të rezervoni vendin për provim së paku dy javë para datës së provimit.

Për më shumë informata lidhur me rregullat e provimit dhe rezervimet, ju lutemi të na kontaktoni përmes: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ose telefonit 038/ 608 608, dalja 121.

 

APLIKO TANI >

 

apply now

scholarships


auk png